Simon Mária Veronika

Simon Mária Veronika

Művészneve: Simon M. Veronika, simone

Cserhát-Munkácsy  (Budapest) és Holló László (Debrecen)díjas, KUNST MEISTER (Salzburg) festőművész,

– Ácsteszér, a Cserhát, Csetény – és Iliny díszpolgára, BAJÓT és IPOLYSÁG Díjas,  Szőlősgyörök Értékes Embere, Csetény szülöttje.

Munkásságának rövid ismertetője:

A festészetet 2000 óta az “SMV Special Method Version” módszerrel tanítja az irányítása alatt álló „SMV 2000 Festőtanoda” kurzusain.

– Több mint 60 alkotótábort vezetett ez idáig Magyarországon, Szlovákiában.

– Sorozatokban gondolkodik, közel 20 fejlesztés alatt álló festmény sorozata van (pl. régi mesterségek, híres emberek, vallásos és meditatív képek, …)

– Több mint 800 egyéni kiállítása volt már, (ezzel Magyar Rekorder lett) Magyarország minden megye székhelyén, annak szinte minden nagy városában… illetve 19 ország városaiban, (pl. Bécs, Pozsony, Kolozsvár, Párizs, London, New York, Köln, Bázel, Kairó, Szimferopol, Nagyvárad, Beregszász, Los Angeles, Kijev,…),

Mintegy 580 festményét adta át 18 ország közel 270 közintézményének (pl. Vatikán, Budapesten a Parlament, Nemzeti Galéria, New Yorkban a Kormányzói Hivatal, Krím félszigeten a Szépművészeti Múzeumban, de jelentős a több mint 10 főoltár képe is…)

– 200 kötetet illusztrált, hazánkban és határon túl is.

Társadalmi munkái:

– Az Országos Cserhát- Batsányi Művészkör művészeti vezetője, Az Országos Táncsics Művészkör Festőtagozatának vezetője, Székesfehérvárért Nemzetközi Művészkör kurátora, alapító tagja.

– A Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Lovagrend parancsnoka, Művészeti nagykövete.

– A Móri Brindisi Szent Lőrinc Borrend nagykövete, további 4 Borrend és a móri Borbarát Hölgyek Egyesületének tiszteletbeli tagja.

Sveti Trifun Bajmok (Szerbia) konzulja

Számos lexikonban szerepel: pl. a Székesfehérvári-, a Veszprém megyei Ki Kicsodában, az Európai Művészeti Zseblexikonban, a svájci szerkesztésű országos „Who is who”- ban és a Pedagógus Lexikonban, Britishpedia-ban, továbbá felkérést kapott a SAUR világlexikonban való szereplésre is.

Elérhetősége:

Telefon: +36-22-340-346 / Mobil: +36-20-661-33-71

E-mail: simonmariaveronika@gmail.com

Honlapok: https://simonmveronika.gportal.hu és https://smvfestotanoda.hu

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »