Áfra Mária hagyományőrzés oldalon bemutatkozik

 

Hajdúnánáson születtem gyermek köröm óta rajzolok. Tanulmányaimat Debrecenben végeztem, Várkonyi Károly festőművész volt a tanárom. Budapesten több kurzust végeztem a KINVA Art akadémián. Szívesen festék természeti erőket, táj és álomszerű képeket. Célom, hogy adjak festményeim el, ha csak egy percre elidőzik valaki a képem előtt és el felejti a mindennapi gondjait, már megérte. Számos díj oklevél tulajdonosa vagyok. Sok kiállításon volt az ország több pontján és külföldön is Padova Róma, Frankfurt, Oberpullendorf, Szívesen teszek eleget saját elképzelés megfestésének, illetve meghívásnak, tárlatot illetően.

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
Magyar Rhapsody Projekt

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »

Interjú Guba Rózsa babakészítővel

Varázslatos babavilág a bánhorváti Platthy-kastélyban   Guba Rózsa babakészítő népi iparművész világot bejárt, pazar munkáiból nyílt kiállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bánhorvátiban, a patinás, barokk Platthy-kastélyban. 

Részletek »