Elérhetőség:

hagyományőrzés.eu

Hírportál és internetes újság

NMHH nyilvántartásbavételi okirat száma:
CE/15450-4/2018

Nyilvántartási szám:
6510207

Kiadó és főszerkesztő:

Bogdán István
Bogdán István
Elérhetőségek:
Bogdán István
Mobil: 30 249-97-36
Email: bogdanistvan69@gmail.com
Skype: szhely2

Gyerekkoromban néptáncoltam később sem szakadtam el nagyon a tánctól. A hagyományosan készített dolgok mindig foglalkoztattak, hogyan lehetséges ilyen szép termékeket előállítani. Sokat gyönyörködtem az ilyen munkákban.

Egyik alkalommal, kézművesekkel beszélgettem, hogy miért nem reklámozzák termékeiket és azt a felvilágosítást kaptam, hogy akkor kevesebb idejük lenne azzal foglalkozni amit szeretnek.

A hagyományőrzés szívügyem, ezért hoztam  létre ezt a weboldalt, mely egyre népszerűbb, köszönhetően annak is, hogy azon bárki bemutatkozhat aki tevékenyen őrzi hagyományainkat. Csodálatos embereket, tevékenységeket és termékeket ismerhetünk meg.

A mai világban egyre inkább felértékelődnek azon rendezvények, ahol az emberek személyesen találkozhatnak és beszélgethetnek. Az Internet nem helyettesítheti a személyes találkozások varázsát.

A következő oldalakat is kérem látogassák:

 
 
A facebookon is megtalálható a hagyományőrző oldal és csoport is van.
Szeretettel várok mindenkit az oldalon és a csoportba:
Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »