Auguszt Bárió mindennap újrakezdi

A mindennapokban átélhető, szép pillanatokról és a szeretet mindenen átsegítő erejéről szól Auguszt Bárió új dala!

Nézd meg a klipet ITT !

– Az a szenzáció, hogy nincs szenzáció… Újrakezdeni minden nap, rászolgálni, amit Isten ad, és csak a szeretet vihet tovább. A mai világban mindenki szenzációt keres, provokál, azonban én és ez a dal ezzel nem szolgálhatunk. Az a szenzáció, hogy nincs szenzáció, ez egy csendes dal, és hiszem, hogy életünk nagy pillanatai olykor csendben történnek meg – mondja Bárió.

A kilencvenes években méltán híres egykori fiúcsapat, az AD stúdió énekes-zeneszerzője új számában ismét maga írta a szöveget. A dal lírikus szövege, hangulata az élet szépségének megélésére és a szeretet erejében való hitre buzdít.

– Egyszerűen kifolyt belőlem a refrén, így kompletten. Mintha valami – ez talán képzavar, de mégis –- láthatatlan hang diktálta volna. Végleges formáját a nyáron nyerte el, és én végig biztos voltam benne, hogy ez egy fontos dal lesz, nemcsak nekem. Sok rajongóm számára a dal a régi ad studios slágereket idézi, sok új rajongónak pedig egy igazi 2021-es trendi felvétel, amit jól esik hallgatni – meséli Bárió.

A videóklipet csodálatos helyszínen, a Kaposvár melletti Deseda tavon és környékén forgatták.

A videóban az énekes mellett a kaposvári Roxszínház tehetséges, fiatal táncosai szerepelnek, akiket jó nézni, ahogy egyszerűen csak önmagukat adva, nevetgélve beszélgetnek, és fürdőznek a tóban, majd a történet szerint, elindulnak egy csodás hang irányába egymás kezét fogva…

Újra hallat magáról a legendás magyar fiúcsapat, az AD Stúdió frontembere. Az AD Studio a 90-es évek egyik meghatározó zenekara volt, az együttes tagjai (Auguszt Bárió, Goodwill György, Földes Jimmy) már a nyolcvanas évek végén ismerték egymást.

Menedzserük Vida Viktor volt, aki jó érzékkel fogta meg a zenekar tehetségében rejlő lehetőségeket, valamint ismertette össze őket későbbi mentorukkal és művészeti vezetőjükkel, Szikora Róberttel.

Magyarország első olyan fiúcsapata volt a zenekar, amely a színpadon először, zenélt, énekelt és táncolt, utat törve ezzel, a kilencvenes évek későbbi, már producerek által kreált, profit-orientált fiúzenekar-formációi előtt, sőt mintha már előre ki is gúnyolva azokat vagy akár önmagukat.

Alapítása 1986-ban történt, de kisebb-nagyobb szünetekkel egészen a mai napig jelentkezik új felvételekkel.

Ez a dal az énekes-zeneszerző készülő, Bárió 55 című új albumának előfutára, amely várhatóan jövőre jelenik meg.

(Magyar Zene)

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »