Bartáné Csordás Anita bemutatkozik a hagyományőrző oldalon

 

Kérem Engedje meg,hogy bemutatkozzam, Bartáné Csordás Anita vagyok, 1978. 11.23 születtem Balassagyarmaton!
Jelenleg Cserháthalápon élek Férjemmel és Három közös Gyermekünkkel!
Hat éve kezdtem el kézműves termékek előállításával foglalkozni.
Első termékem a hajócsipke ékszer volt, aztán horgoltam terítőket,nagyobb Ünnepeinkre,dísztárgyakat,majd aztán szépen lassan elindult a használati cikkek készítése is,táskát varrtam, neszesszereket, és számos dísztárgyat!
Ez év tavaszán,úgy döntöttem,hogy csak a kézművességgel szeretnék foglalkozni,s létre hoztam saját kézműves vállalkozásomat!
Szép Palóc Föld leánya vagyok, a hagyományainkat tiszteltem, és  számos rendezvényen népviseleti ruhában meg is tisztelem!
Ám nagyon szerettem volna,hogy ha ezeket a szép egyszerű letisztult motívumokat, a minden napokban is tudnánk viselni!
Ezért úgy döntöttem,hogy minden napi modern stílusban kezdem el készíteni a pólókat,a paraszt szoknyákat, a vállra leengedett elegáns felső ruházatot!
Első ként a Madaras motívumot ragadtam meg,s mára már számos termékben, mind például: bevásárló szatyrok, párnák,ékszerek, pólók, díszévé vált!
Termékeim közt a Palócság kék, fehér, piros színe köszön vissza, levendulával töltött zsákok, táskák, szívek, madarak, s még számos termék alap színe lett.
S ha már Palóc föld a bölcsőm, a Palócka fantázia nevet adtam e vállalkozásnak!
Fontos számomra a hagyományok szeretete, nem szabad soha elfeledni,azt a gazdagságot, melyet nagyszüleinktől kaptunk.Szerencsés vagyok,hiszen az én Nagy apám, megtanított nagyon sok mindenre, s tudom, hogy csak kemény munkával, szeretettel lehet élni az életet! Hálás vagyok Neki, hogy oly sok mindent elmondott nekem, s kézműves foglalkozásaim alkalmával, tudok mesélni a Gyerekeknek a régi szép  időkről!
Palóc Föld szeretete éltet, s segíti minden napomat! A szeretet, mit kapok nap mint nap az Emberektől, élteti bennem azt a tüzet, ami nem múlik s segíti az új termékek elkészítését!
Ha meg tetszettek e sorok,szeretettel  várom Palócka nevű facebook nevű oldalamon,ahol napra készen láthatóak kézműves termékeim is!
Szeretettel, szívvel, köszönöm: Palócka!

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »