Besenyei Andi bemutatkozik a hagyományőrzés média oldalon

Besenyei Andi vagyok, a Toppantó oktatási és franchise program alapítója és a Toppantó a gyermekekért alapítvány elnöke.

Azt vallom, hogy a játék a gyerekek elsődleges örömforrási lehetősége, és ezzel együtt a legjobb tanulási módszer az életkori sajátosságaikból adódóan. Hiszem, hogy a játék minden alapja, hogy mindenkinek szüksége van rá, minden életkorban. Ehhez életem és tanulmányaim során kaptam is sok-sok megerősítést.

Nap, mint nap azon dolgozom, hogy integráljam a gyerekek és a családok mindennapjaiba a kultúránk adta lehetőségeket, hisz ez határozza meg identitásunkat, nemzeti hovatartozásunkat és összeköt bennünket a világ minden pontján.

A Toppantó foglalkozások során a gyermekek és szüleik is közelebb kerülnek a népi játékokhoz, zenéhez, dalokhoz és a néptánchoz, ami minden életkorban élményt ad és közösséggé formálja a résztvevőjét. Korosztályi bontásban adjuk át ezt a csodát kollégáimmal, a baba-mama, bölcsődei és óvodás foglalkozások alkalmával, hiszen a Toppantó küldetése az, hogy a hagyományos értékeket képviselje, egy modern világban.

 

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »