Csengeri Zsuzsa

 

Író – Természetgyógyász

Kineziológus,

Three In One Concepts© –OneBrain  haladó instructor,

Access ConsciousnessFacilitator

Laposnak és közhelyesnek tűnhet, ha egy bemutatkozást azzal kezdünk, hogy már gyermekkoromban tudtam, hogy…  Mégis ezzel kezdem. Valahányszor megkérdezték tőlem, hogy mi leszel, ha nagy leszel, mindenesetben az volt a válaszom: nem tudom, csak azt, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Kamaszkorom legkedvesebb időtöltéseként, kiültem a Blaha Lujza térre, és figyeltem az embereket. Figyeltem az arckifejezésüket, ruházatukat, találgattam mire gondolhatnak, milyen örömük, milyen bánatuk lehet. Hányszor kívántam akkoriban azt, hogy bárcsak beléjük láthatnék! Mindig az emberi viselkedés titkait, a lélek rejtelmeit fürkésztem. Meg is találtam a„ONE BRAIN” módszert, aztán Access Consciousness rendszerét is.

Abban a szerencsében van részem, hogy a munkám egyben a hobbim, ami az elmúlt években kiegészült regényírással is. 2013 májusában megjelent az első regényem „Útközben” címmel, és 2015 májusban a második „A hetedik napon” címmel, és 2020-ban „Az élet fonala” című regényem indult útjára.

A könyveimben és az általam használt módszerekben az a közös, hogy élni tanít, és hozzásegíthet ahhoz, hogy az életerőnk minél tovább legyen velünk.

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »