Csorba Linda

 

Dobóvári-Csorba Linda vagyok. Kiskunmajsán születtem 1985-ben. Jelenleg Hódmezővásárhelyen élek csodálatos kis családommal. Első gyermekem születéséig biológia-rajz tanárként dolgoztam, jelenleg itthon vagyok két kisfiunk mellett.
A tűzzománccal az egyetemi éveim során ismerkedtem meg, és teljesen magával ragadott a világa. A diplomamunkám is egy nagy méretű tűzzománc táblakép volt.
A következő években azonban beszippantott a katedra, – alkotni sem időm sem kreatív energiám nem maradt.
2016-ban megszületett első fiunk. Az otthon meghitt, nyugodt közege, a sok-sok öröm és a munkahelyi pörgés alól történő felszabadultság oldószerként hatottak rám. Valójában itthon is olyannyira zajlott az élet, hogy alkotni csak akkor tudtam elkezdeni, amikor második fiunk is megérkezett, de addigra annyi kreatív energia halmozódott fel bennem, hogy végre muszáj volt elkezdenem alkotni. Sok-sok érzés és gondolat születik meg bennem nap, mint nap, amit ilyenformán meg szeretnék festeni, – persze azért egy másfél éves fiatalember mellett, aki megállás nélkül nyüzsög és falja a világot – marad az a picinyke idő, amíg ő alszik…

Miért imádom a zománcot? Mert szerintem nincs olyan stílus, szín vagy formavilág, amit ne lehetne megalkotni általa. Mert örök. Mert ősi és mégis modern. Tényleg elvarázsol.

Fő inspirációm a természet és a népművészet.

Ami a termékeimet illeti, igyekszem a magas minőségre és az egyediségre törekedni. Minden ékszerem teljesen egyedi, vagy limitált példányszámban készül el. Az új gazdájához pedig mindig díszcsomagolásban érkezik, legtöbb esetben saját merítésű papíron.
Megrendelésre, egyéni elképzelések alapján is nagyon szívesen készítek ékszereket.

További képekért, kérlek látogass el valamelyik közösségi oldalamra!https://facebook.com/lartdesignekszer
https://instagram.com/lartdesignekszer

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »