Holoda Márta

 

Tiszalökön születtem 1955-ben. itt élek és bárhol jártam, ide vágyom vissza. Ha tájat festek, az a Tiszához kötődik, ha mezei virágokat, azt itt szedem az út mentén. Főiskolai tanulmányaimat Nyíregyházán végeztem, előbb tanítóként, majd továbbképezve magam, rajztanárként dolgoztam 40 éven át a helyi általános iskolában.Nem is éreztem munkának igazán, mert azt csinálhattam, amit legjobban szeretek: alkothattam , a magam és a gyerekek gyönyörűségére.Legközelebb a csendéletek, tájak, ember-és állatportrék állnak hozzám, amiket többféle technikával, leginkább olajjal és akrillal festek. Az iskolában kipróbáltam a falfestészetet is. Képeimet többnyire elajándékoztam, csak néhányat őriztem meg. Ezért is jó lehetőség a virtuális bemutatkozás, ami egy kiállítás illúzióját kelti. Most,hogy már nyugdíjas vagyok, több idő jut az alkotásra, jelenleg egy festő tanfolyamot is tartok felnőtteknek. Szeretnék bemutatni néhányat eddigi festményeimből.

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »