Farkas-Pap Éva

 

A Képzőművészeti Egyetemen végeztem, szobrász szakon, de az eredeti szakmám mellett évek óta tárgytervezéssel is foglalkozom. Ezért nagy megtiszteltetés számomra, hogy a hagyományőrzés oldalán bemutatkozhattam. Készítettem szülőszéket, terveztem díj-objekteket és a saját márkám, a Misija Design fejlesztésében is aktívan részt veszek. Munkáimat többek között Kozma Lajos Kézműves Iparművészeti Ösztöndíjjal jutalmazták.
Saját márkám, a Misija Design néhány általam faragott állatfigurával indult 2013-ban. A famegmunkálásnál alkalmazott furatok által alakult ki a szobrocskák egyedi karaktere. Azóta sok minden változott, most nagyrészt kerámiával és betonnal dolgozunk. Fontos számomra a társadalmi tudatosság, ezért a Misija figurák mindegyike hazai manufaktúrákban készül, megváltozott munkaképességű szakemberek bevonásával.
Időtálló, minőségi dizájn megteremtésére törekszem. Olyan tárgyakat tervezek, amiket én magam is szívesen adok ajándékba. Designerként is alapvetően szobrászi az attitűdöm, innen építkezem. Azok a legkatartikusabb pillanatok, amikor ráébredek, hogy amit csinálok az túl a funkción voltaképpen szobor.

Misija Design:                           https://www.misijadesign.hu/termekeink/

https://www.instagram.com/misijadesign/

Képzőművészeti munkáim:        http://farkaspapeva.hu/

https://www.instagram.com/farkaspapeva/

 

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »