Ferencz Zsolt

 

Ferencz Zsolt vagyok, 1962-ben születtem Marosvásárhelyen. A Bolyai Farkas Liceumban érettségiztem, majd elvégeztem a Gépészmérnöki Egyetemet Kolozsváron. Bőrökkel 1991-ben kezdtem dolgozni. Először kis bőrdarabokat ragasztottunk és varrtunk össze és abból készítettünk táskákat, majd egész bőrökből dolgoztunk. Megszerettem a bőrrel való munkát, megtanultam fűzni, szironyozni, domborítani a bőrt. Elkezdtem vásárokba járni a termékeimmel, egyéni kiállításaim is voltak Marosvásárhelyen és Nagyváradon, valamint részt vettem több csoportos kiállításon is. Diszítő motívumként főleg népi és honfoglaláskori mintákat használok.

Termékeimet a honlapomon lehet megnézni:

ferzsolt.wixsite.com/mysite
facebook.com/ferzsoltleather

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
Magyar Rhapsody Projekt

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »

Interjú Guba Rózsa babakészítővel

Varázslatos babavilág a bánhorváti Platthy-kastélyban   Guba Rózsa babakészítő népi iparművész világot bejárt, pazar munkáiból nyílt kiállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bánhorvátiban, a patinás, barokk Platthy-kastélyban. 

Részletek »