Füstös Fanni

 

 

Füstös Fanni vagyok, Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származom, Miskolcon születtem. Különböző, elsősorban japán, cseh és francia gyöngyökből ékszereket és dekorációkat készítek. Ez a szenvedély gyermekkorom óta egész életemben elkísér. Gyerekként megtanultam gyöngyből 2D és 3D állatokat és rajzfilmfigurákat készíteni, először csak damilból, majd drótból, amely sokkal nehezebb, de sokkal komolyabb eredményt biztosított, amire igazán büszke voltam. Nagyon sok örömet okozott a saját gyöngyös univerzum létrehozása, de soha nem gondoltam volna, hogy ez valaha valami komolyabbá válhat, mint egy hobbi.

Aztán, amíg Spanyolországban éltem egy pár évig, egy kicsit több időm volt az alkotás újrakezdésére néhány év szünet után, és rájöttem az internetes kutakodásom után, hogy sok-sok szép és különleges gyöngyforma és technika létezik, nemcsak a szeretett kásagyöngyök és az állatkák. Kíváncsi voltam ezekre az újonnan felfedezett különleges technikákra és gyöngyökre, magára az ékszerkészítésre is, ígyvégül teljesen autodidakta módon tanultam meg használni őket, fotók és kísérletezgetés után. Ez az új világ teljesen magába szippantott, és addig gyakoroltam és „legóztam” a gyöngyökkel, míg végre megszülettek a saját tervezésű munkáim is. Az esetek többségében a természet, vagy a kulturális hatások, például a magyaros, elsősorban a matyó motívumok az inspirációm forrásai. Igyekszem folyamatosan fejlődni és tanulni ezen a téren, többféle technikát elsajátítani, újabb és újabb gyöngyformákat beépíteni a tervezésbe. A minőségi alapanyagok használata alapvető számomra, hiszen én is szinte csak a saját ékszereimet hordom minden nap, pontosan ezért is igyekszem minél többször egyedi elképzeléseket és saját mintákat megvalósítani.​

Egyre több lehetőségem adódik egyedi menyasszonyi ékszereket, ékszerszetteket is készíteni, amely számomra hatalmas boldogságot ad, hiszen ez által alkalmam nyílik a menyasszonyok Nagy Napjának részévé válni, ami egy ilyen emlékezetes és fontos eseményhez tud hozzáadni egy kis pluszt.

 

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »