Gáborecz István

1988. 07. 31-én születtem Ukrajnán akkoriban a (Szovjetunióban) Visken Kárpataljai kis faluban.
14 évesen került Magyarországra
Itt végeztem középiskolai tanulmányaimat kőfaragó szakon végeztem.
Az érettségi illetve szakma megszerzése után én is belecsöppentem a nagybetűs életbe, dolgoztam sírkövesként, aztán építőiparban 10+-1/2 évet.
A fafaragás egy külön ágát gyakorlom, láncfűrészes szobrász vagyok. A tv – én keresztül ismerkedtem meg ezzel a műfajjal. 2016 kezdtem, Hobbinak indult, szépen lassan elkezdtem rendezvényeken látványfaragni,. Ekkor figyelt fel rám Stihl Kft, ők lettek a főszponzorai Magyarországon és ekkor ívelt fel úgymond a karrierem is.
Ma 4 éve faragok rönköket. Ez mellet jégszobrászkodom az Ice Art Hungary csapatában. Járom az országot és mindenhol hagyok egy maradandó alkotást.

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
Magyar Rhapsody Projekt

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »

Interjú Guba Rózsa babakészítővel

Varázslatos babavilág a bánhorváti Platthy-kastélyban   Guba Rózsa babakészítő népi iparművész világot bejárt, pazar munkáiból nyílt kiállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bánhorvátiban, a patinás, barokk Platthy-kastélyban. 

Részletek »