Glonczi Zoltán kosárfonó hagyományőrzés média oldalon bemutatkozik

Glonczi Zoltán Kosárfonó vagyok minőségi fonott bevásárló kosarak, piknikkosarak,szennyes tárolók ,bicikli kosarak,demizsonok stb. készítésével foglalkozom.

A szakma iránti érdeklődésem egy véletlen folyamán alakult ki.Mivel semmit nem tudtam a kosárfonásról az internet segítségével képeztem magam. Sikerült fél év kitartó munkával  olyan szintre jutnom, hogy el tudtam készíteni különbőző használati tárgyakat bevásárló kosarakat, szennyes tárolókat,tálcákat.Aztán úgy döntöttem hogy a szakmai képesítést is jó lenne megszerezni jelentkeztem egy kosárfonó képzésre. Sikeres vizsgák után elmondhatom magamról, hogy a végzettségem szerint is kosárfonó vagyok. Kézműves portékáim kiváló minőségű amerikai fűz vesszőből készülnek.Termékeim az egészségre nem káros, környezetbarát termékek,egyediek,saját kezűleg készülnek.Vállalok kis és nagy csoportok számára bemutatót valamint kosárfonás oktatást.

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »