Glonczi Zoltán kosárfonó hagyományőrzés média oldalon bemutatkozik

Glonczi Zoltán Kosárfonó vagyok minőségi fonott bevásárló kosarak, piknikkosarak,szennyes tárolók ,bicikli kosarak,demizsonok stb. készítésével foglalkozom.

A szakma iránti érdeklődésem egy véletlen folyamán alakult ki.Mivel semmit nem tudtam a kosárfonásról az internet segítségével képeztem magam. Sikerült fél év kitartó munkával  olyan szintre jutnom, hogy el tudtam készíteni különbőző használati tárgyakat bevásárló kosarakat, szennyes tárolókat,tálcákat.Aztán úgy döntöttem hogy a szakmai képesítést is jó lenne megszerezni jelentkeztem egy kosárfonó képzésre. Sikeres vizsgák után elmondhatom magamról, hogy a végzettségem szerint is kosárfonó vagyok. Kézműves portékáim kiváló minőségű amerikai fűz vesszőből készülnek.Termékeim az egészségre nem káros, környezetbarát termékek,egyediek,saját kezűleg készülnek.Vállalok kis és nagy csoportok számára bemutatót valamint kosárfonás oktatást.

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
Magyar Rhapsody Projekt

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »

Interjú Guba Rózsa babakészítővel

Varázslatos babavilág a bánhorváti Platthy-kastélyban   Guba Rózsa babakészítő népi iparművész világot bejárt, pazar munkáiból nyílt kiállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bánhorvátiban, a patinás, barokk Platthy-kastélyban. 

Részletek »

Füstös Fanni

    Füstös Fanni vagyok, Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származom, Miskolcon születtem. Különböző, elsősorban japán, cseh és francia gyöngyökből ékszereket és dekorációkat készítek. Ez a szenvedély gyermekkorom

Részletek »