Gruber Anna bemutatkozik a hagyományőrzés média oldalon

 

 

1960 születtem a történelmi Máramarosban, Erdélyben.Pici korom óta szerettem fúrni faragni rajzolni ezért szüleim magánórákra írattak be András Csaba festőművészhez aki nagyon sokrétű technikákat tanított nekem. Gimnáziumi tanulmányait a Faipari szakgimnáziumban folytattam faragászati szakon majd később elvégeztem a Gheorghe Chivu szépművészeti iskolát festészet és grafika szakon amiből diplomáztam. Hálás vagyok Péter – Ütő Erzsébet mentorálásának és a Nagybányai festőkörnek a támogatásájért ami által sok festő ès alkotó táborban vettem annó részt. 2000-ben áttelepültünk Magyarországra, hely és idő hiányában sokáig nem tudtam művészkedni de immár a gyerekek kirepültek a családi fészekből és van időm alkotni.
Szabadtéri alkotásaim megtalálhatóak : Bodaszőlön, Debrecen környékén, Hajdúböszörményben. Az utóbbiért Városi díszpolgári címet kaptam.
Tagja vagyok a KLTE Debreceni Egyetem Egészségügyi Művészeti Körnek, tagja vagyok a Maticska Jenő Alkotó és Képzőművészeti körnek.
Leginkább a tájfestészet ál közel hozzám de portrékat is szoktam festeni. Munkáimban vissza térnek Erdély csodás pillanatai és természetesen Magyarország festői szépségű természeti csodái is.
Több önálló és csoportos kiállításokon vettem részt alkotásaim meg találhatóak a Facebookon és az Instagramon…

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »