Halpern Anna

 

Halpern Anna vagyok Hódmezővásárhelyről, az Anne Design megálmodója és készítője. Egyedi sujtás ékszereket készítek Nőknek. A zsinór 3-4 mm széles, melynek két párhuzamos szára 8-as formában van fonva. Különböző kabosonokat, kristályokat, ásványokat, gyöngyöket használok. Bármilyen stílusú ékszert el tudok készíteni. Bátran lehet viselni hétköznapokra is, de lehet különleges alkalmakra, mint például: karácsonyra, esküvőkre, bálakra, rendezvényekre. Egyedi kéréseket is teljesítek. Nagyon aprólékos munka és sok idő, míg elkészítek egy szettet. Az ékszerek motívumai egyediek és különbözőek. Legtöbbször a tündér világ inspirál. Nagyon szeretem a magyar motívumokat, mint például a tulipánt.

Kisfiam születése után a lelkem súgta, hogy ékszerkészítéssel szeretnék foglalkozni.Amikor elsőnek fogtam a kezembe a sujtás zsinórt egyszerűen lenyűgözött, mondhatom, hogy szerelem első látásra és fogásra.  A zsinórok és a kövek szép színesek és én imádom a színeket.  Olyan érzésem van, amikor megfogom a sujtás zsinórt, mintha mindig is ezzel foglalkoztam volna. Szívvel lélekkel készítem az ékszereket.

A művész beleteszi az alkotásaiba az energiáját. Amikor készítem az ékszert, akkor mindig ráhangolódok a megrendelőre, és így születnek ezek a szépségek.

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »