Hartmann Nikolett

Hartmann Nikolett vagyok, a @Varázsvilág Niki Módra facebook oldal megálmodója. Fő profilom az amigurumi figurák horgolása, de emellett sok minden más kézimunkával is foglalkozom. Szívesen készítek dísztárgyakat, tároló eszközöket, vázákat.
Kézimunkázni a nagymamáimtól tanultam , és hiszem, hogy olyan értéket adtak át ezzel a részemre, ami a mai világban felbecsülhetetlen. Az alapanyagokat nagy gonddal választom ki, termékeim mindegyike egyedi, kétszer ugyan olyat nem csinálok, valami mindig kicsit másabb, mint az előző. Számomra a vevő elégedettsége a legfontosabb, megrendelések alkalmával hosszan egyeztettek, hogy az elképzelésnek maximálisan eleget tudjak tenni.

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
LNDA

LNDA – A borból hagyjatok

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk tartja a mondás, az LNDA zenekar új dala és videoklipje egy bulizós-borozós, a fiatalságot ünneplő, a barátok körében eltöltött estéről mesél.

Részletek »

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »