Ismered az Under Armour márkát?

Az Under Armour nem csak azoknak szól, akik élnek-halnak a sportruházatért.
Under Armour

A márka projektjei olyan embereket céloznak meg, akik számára a sport, akár amatőr, akár professzionális szinten űzik, életforma. A technológiai újítások sokasága arra irányul, hogy minden pillanatban, még a legintenzívebb edzésen is javítsák a komfortérzetet. És mivel a fizikailag aktív emberek is szeretnek jól kinézni, a dizájn lenyűgöző, és teljesen összhangban van a globális trendekkel.

Under Armour – egy márka, amely tudja, hogyan kell nyerni
Számos sportágban a legmagasabb eredményeket elérő atléták Under Armour sportruházatban edzenek. A márka termékeit a felhasznált anyagok tekintetében három fő csoportra kategorizálják. A ColdGear egy kétoldalas szövet, amely felszívja a nedvességet és állandó testhőmérsékletet biztosít. Téli sportokat űzőknek készült, 13 Celsius-fok alatti hőmérsékleten tökéletes. A HeatGear egy mikroszálas anyag, amely speciális rendszerrel van felszerelve, eltávolítja a nedvességet és szárítja a bőrt. Amikor változékony időjárással van dolgunk, az AllSeasonGear jöhet szóba, egy olyan anyag, amely univerzálisan alkalmazkodik a meteorológiai viszonyokhoz. Az Under Armour lábbelik a Zonal Compression technológiának köszönhetően optimális könnyedséggel illeszkednek a láb formájához. Minden fizikai tevékenységhez megfelelő merevítő rendszerrel integráltak, amely megvédi a sérüléseknek leginkább kitett helyeket. A szénlemezek és az ultrakönnyű hab kiváló párnázást biztosítanak, miközben maximalizálják az energiafelhasználást. A teljes komfortérzetet a kellemetlen szagokat okozó baktériumok csökkentése garantálja. A testmozgást kedvelők kényelme és biztonsága azonban nem minden. Az Under Armour márka azt is jelenti, hogy gondoskodni kell a tökéletes megjelenésről. A szuperdivatos neonszínek, a kifejező, de ízléses nyomatok és a felső kivágások minden bizonnyal segítenek abban, hogy még tovább tökéletesítsd a formád.

Under Armour – új generációs sportruházat és lábbelik
Az Under Armour névvel fémjelzett, technikailag fejlett női és férfi ruházati termékeket és a lábbeliket számos szabadalom védi, és a márka évről évre emeli színvonalát, igazi kihívás elé állítva a konkurenciák közötti versengést. A nedvességet felvevő és optimális testhőmérsékletet fenntartó anyagok, a bőrszárító és a kellemetlen szagokat semlegesítő szövetek, szélálló, vízálló, az anyag elmozdulását megakadályozó rendszerek – ezek és sok más innovatív technológia növeli a futópadon, edzőteremben végzett munka minden percének hatékonyságát. Az EXIsport áruház támogatja a sportszenvedélyeket, éppen ezért e világhírű márka ruházati és lábbeli portfóliójának széles választékát is kínálja. Páratlan funkcionalitás és lenyűgöző dizájn – az Under Armour pontosan tudja, hogyan érheti el a tökéletességet! Látogasd meg az EXIsport.hu oldalt, és csatlakozz a bajnokok klasszisához!

(X)

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »