Ismerős Arcok Zenekar bemutatkozik a Hagyományőrző oldalnak

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének a fontosságát. A jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a – kizárólag Ismerős Arcokra jellemző jellegzetes, izgalmas és magával ragadó – zenei hangzást és az egyedi tartalommal bíró gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából.

A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot, Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát. A zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett, felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalok témái között a legjellemzőbb gondolatok: a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása valamint a közösségben való létezés fontossága. Valamennyi szerzeményük hat művész lelkének a zenei lenyomatát tükrözi. Dalok témái között a legjellemzőbb gondolatok: a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása valamint a közösségben való létezés fontossága. Valamennyi szerzeményük hat művész lelkének a zenei lenyomatát tükrözi.

Az együttes tagjai hittel és meggyőződéssel vallják, hogy az elmúlt időszak jelentős társadalmi változásaihoz aktívan hozzájárultak a dalaikkal. Jó pár dalban fogalmazták meg azokat az igényeket, ami alapján ma már törvények által biztosított jogokkal élhet a magyarság otthonában, a Kárpát-medencében. Az Ismerős Arcok zenekar “kortalan” zenéje generációról generációra öröklődik és ezáltal a családok kedvelt zenekarává vált. Az egykoron hangulatos klubokban fellépő zenekar, napjaink kedvelt és népszerű fellépője lett a hazai rock-, pop-, motoros- és gasztro fesztiváloknak, város-, és falunapoknak, kiemelt önkormányzati ünnepi rendezvényeknek, hagyományőrző találkozóknak. Az elmúlt 20 év egyik legtöbbet koncertező zenekaraként, felléptek már a Kárpát-medence szinte valamennyi területén, de sikerrel turnéztak Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is. Lemezeik rendre a MAHASZ eladási listájának élmezőnyébe tartoznak. Számtalan szakmai elismerés és díj mellett, a zenekar a Fonogram “Az év albuma” jelöléseket és Nyerges Attila állami kitüntetését tartja a pályafutásuk eddigi legfontosabb mérföldkövének. Práder Vilmos – gitár Nyerges Attila – ének, gitár Galambos Nándor – basszusgitár Tánczos István – szaxofon Leczó Szilveszter – billentyűs hangszerek Kovacsik Tamás – dobok

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »