Jenei Gabriella

 

Jenei Gabriella mesemondó, meseterápiás csoportvezető, művelődésszervező, grafikus vagyok. Mindent, amit csinálok vagy csináltam, a mese sző át: rajzaim mesevilágot mutatnak, rajzszakkörömben meséket jelenítünk meg és meseterápiás csoportokat vezetek felnőttek részére, valamint egyéni és kiscsoportos (család) alkalmakon találkozhattok velem.

A legfontosabb számomra a mesemondás maga. Az évezredeken át kicsiszolódott népmesék őseink bölcsességét rejtik. Kibontani ezt a kincset lehetőség, áldás, mely által ön-MAG-unkhoz kerülünk közelebb. Ezért aztán rengeteget mesélek.

A MeSe a valóság MáSa, tükör. A mesecsoportban meglátjuk arcunkat a mese tükrében. Adott élethelyzetünkre, örömeinkre, bánatainkra új szemszögből tekintünk. A mesében rejlő ős-bölcsesség pedig utat mutat nekünk vissza a REND-be. Lelki rendeződésünk testünkre is kihat, az is gyógyul. Így válik a mese elixírré életünkben.

S hogy hogyan mesélek és mesézek, arról ebben a videóban hallhattok: https://www.youtube.com/watch?v=LDfUoFww-lU&t=3s

Köszönet érte Törköly Erikának!

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »