Juhász Anna

 

fbt

Nevem: Juhász Anna 1962-ben Budapesten születtem. Bár muzsikus lettem,( MÁV Szimfonikusok) kiskorom óta izgatott mindenféle kézműves dolog. Kislányként baba ruhát varrtam, nagylányként magamnak különleges ruhákat. Kipróbáltam makramézást, szalag hímzést…Nagyon sokáig nem volt időm a család miatt semmilyen hobbinak hódolni, pár éve, hogy a körülmények lehetővé tették, kialakult valami. Mindig volt varrógép a családban, ,ha lehetett magamra igazítottam ruhákat. Egyszer aztán egy farmer nadrágot sehogy sem sikerült, mérgemben szétszabtam. De mivel sosem szerettem pazarolni, a Neten elkezdtem keresgélni, mit lehet ebből alkotni. Így esett a választásom a TÁSKÁRA. Praktikus, mert minden belefér, öltöztet, egyéni lehetsz vele, mindig veled van….ezaz! Azóta tart a szerelem. Sosem tanultam a varrást, ha valamit nem tudtam és manapság már megteheti az ember, segít az Internet. A többi kialakult, számos egyéni tapasztalás útján…mindig az eredmény lebegett a szemem előtt, ez motivált. Volt , hogy 3x vissza bontottam, mire elégedett lettem.
Mindenféle anyaggal dolgozom, kezdetben az otthon találtakból, aztán mivel az emberek pazarlók komoly újra hasznosításba fogtam. Csodákat lehet felkutatni és új életet adni egy egy nem használt ruhadarabnak. A farmer örök , ez volt az első, de mit lehet egy pulcsival kezdeni? Régebben kötöttem, rengeteg munka. Újabban, a kötött pulcsikra találtam megoldást hogy szép tetszetős táskává váljanak. Megfelelő merevítéssel, béléssel, sikerült megoldani.
Köszönet a családnak, akik hagynak alkotni és mindig ki is kérem a véleményüket.

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »