Kónya Kata

 

Kónya Katalin vagyok, 1978-ban születtem Budapesten. Debrecenben élek és dolgozom. A rajzolás már gyerekként nagyon érdekelt, azonban az élet más pálya felé sodort. Gazdasági agrármérnökként és mérlegképes könyvelőként végeztem a Debreceni Egyetemen. Sok év kihagyás után 2018. novemberében kezdtem újra rajzolni hobbi szinten, azóta folyamatosan fejlesztem magam. 2019. májusában elvégeztem egy jobbagyféltekés rajztanfolyamot, amely sokat segített a rajzaim fejlődésében. Elsősorban portrékat szoktam készíteni. Egy rajz elkészítése általában 6-8 órát vesz igénybe. Sajnos kevés időm van rajzolni, de amikor rajzolok, akkor megszűnik a világ, az idő, és csak a rajz, a zene és én vagyok. Örülök, ha a rajzaim által adhatok magamból egy kicsit a világnak, és ha tetszik annak, akinek készítem, akkor igazán boldog vagyok.

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »