Kónya Kata

 

Kónya Katalin vagyok, 1978-ban születtem Budapesten. Debrecenben élek és dolgozom. A rajzolás már gyerekként nagyon érdekelt, azonban az élet más pálya felé sodort. Gazdasági agrármérnökként és mérlegképes könyvelőként végeztem a Debreceni Egyetemen. Sok év kihagyás után 2018. novemberében kezdtem újra rajzolni hobbi szinten, azóta folyamatosan fejlesztem magam. 2019. májusában elvégeztem egy jobbagyféltekés rajztanfolyamot, amely sokat segített a rajzaim fejlődésében. Elsősorban portrékat szoktam készíteni. Egy rajz elkészítése általában 6-8 órát vesz igénybe. Sajnos kevés időm van rajzolni, de amikor rajzolok, akkor megszűnik a világ, az idő, és csak a rajz, a zene és én vagyok. Örülök, ha a rajzaim által adhatok magamból egy kicsit a világnak, és ha tetszik annak, akinek készítem, akkor igazán boldog vagyok.

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
Magyar Rhapsody Projekt

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »

Interjú Guba Rózsa babakészítővel

Varázslatos babavilág a bánhorváti Platthy-kastélyban   Guba Rózsa babakészítő népi iparművész világot bejárt, pazar munkáiból nyílt kiállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bánhorvátiban, a patinás, barokk Platthy-kastélyban. 

Részletek »