Kovács Krisztina Kézimunka Art

 

 

Mi vagyunk a Kézimunka Art csapata. Vállalkozásunk hivatása a hagyományok megőrzése, modern eleganciával ötvözve. Amit kínálunk kizárólag saját tervezésű és készítésű, kézműves termékek, melyek a gyönyörű megjelenést ötvözik a kiváló minőséggel.
Történetünk az 1950-es évekre nyúlik vissza. Kovács Katalin éjt nappallá téve, sajátkezűleg kézműves asztalterítőket, dísztárgyakat készített, melyek a mindennapi betevőhöz szükséges megélhetést biztosították családja számára. Az Ő emléke előtt is szeretnénk tisztelegni azzal, hogy tovább visszük a hagyományt, mely az évek során Fiára, később Unokájára szállt. Minden tudás, ami az évek elteltével rutinná vált, amivel a termékeink készülnek, egyben családi hagyomány is, mely a különbséget jelenti az újkeletű, gyengébb minőségű dizájner darabokkal szemben.
Termékeink mellett lehetőség van egyéni darabok elkészítésére is, ahol jobban érvényesülnek a megrendelő kívánságai, azonban ezek elkészülési ideje, az egyedi igények teljesítése végett, hosszabb idő intervallumot fednek le.
Ha megtettszettek termékeink, látogassatok el a Facebook vagy Instagram oldalunkra, ahol sok más gyönyörű darabbal találkozhattok!

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »