Lakatos Ilona beszéleget Yokhan Sebastian énekessel

 

Yokhan Sebastian a lenyűgöző kanadai dalíró, énekes
“A zene az Útmutató a szívetekhez”

Sebastian Yokhan

Yokhan Sebastian kanadai énekessel az Interneten találkoztunk. Örömmel vettem, amikor bemutatta YouTube csatornáját és meghívott személyes csoportjába is. Hangja, előadásmódja, zenei világa, mondanivalója magával ragadott. A pop, indie folk és alternatív a kedvenc műfaja. Inspirálói voltak: Bob Dylan, Elton John, Beatles, Bryan Adams, Sarah McLachlan, Sara Bareilles. Torontóban született, nagyon szenvedélyes a hazája ránt. Egy érzelmekkel teli dalt is írt róla “My Canada” néven. Yokhan írja és énekeli a dalokat, amelyek a közösségük jobbá tételéhez kapcsolódó szociális kérdésekkel foglalkoznak. Az elsődleges cél az, hogy ezeket a kérdéseket előtérbe helyezze a tudatosság növelése érdekében.(a depresszió, az öngyilkosságok, a zaklatás, a hajléktalanság és más témák, amelyeket általában más dalszerzők nem fedeznek fel)

The Eyes Of The Heart/ A Szívek Szeme

A Lone Cat inspirálta, amikor megírta ezt a dalt.

„A rasszizmus, az igazságtalanság és az egyéb egyenlőtlenségek témáiról írt. Nagyon kedves szívű srác. Szeretném ezt a dalt neki szentelni. Olyan sok a gyűlölet szerte a világon, mindannyiuknak meg kell tanulni, hogy a szívünkkel lássunk…” (Yokhan Sebastian)

Így vall önmagáról: Írok és énekelek dalokat a társadalmi kérdésekről és egyéb témákról, amelyeket általában más dalszerzők nem fedeznek fel. Remélem, hogy azok az üzenetek, amelyeket megosztok a dalaimon keresztül, eljutnak a hallgató szívéhez. Remélem, hogy a dalaim megérintik a zenét szerető embereket. A dal stílusa és / vagy műfaja nem számít, amíg a dalszövegek elég értelmesek ahhoz, hogy felkeltsék az érzelmeket, inspiráljanak, megérintessenek, és beszéljenek a szívhez. Remélem inspiráló dalokat írok. Nagyon szeretem a hazámat, Kanadát. Írtam egy dalt: “My Canada” néven.

1867. július 1-én Charlottetownban 3 brit gyarmat konföderációjával létrejött Kanada. 2017 – ben a világ 2. legnagyobb országa 150. születésnapját ünnepelte. A kerek évforduló alkalmából számtalan izgalmas program és látványosság várta az észak-amerikai országba látogatókat. (Érdi Tamás (magyar) zongoraművész 2002-ben a Torontói Királyi Konzervatórium ösztöndíjasaként, Leon Fleischer tanítványaként szerzett művészdiplomát. Öröm volt a kanadai turné számára, amikor Torontóban, Montrealban és Ottawában koncertezett a 150 éves Kanada tiszteletére.) Aurora az első olyan város volt, amely Kanadának születésnapját nagy fesztivállal ünnepelte, mielőtt bármelyik másik Kanadában fekvő város. Így született: Aurora a “Kanadai születésnapi város”.Geoffrey Dawe polgármester hívta meg Yokhan Sebastiant, hogy előadja a “My Canada” című dalát ezen a különleges születésnapon.

„ Nagyon élveztem  Aurora népének vendégszeretetét. Most szeretném megosztani veletek az élő produkciót, amelyet 2017 júliusában rögzítettünk…” (Yokhan Sebastian)

My Canada Live

 

Kimondhatatlan szeretettel énekel Kanadáról, a legjobb hely a világon.Isten áldja meg Kanadát, az otthonát. Nagyszerű hely, a békét és szeretetet érezze mindenki.Az édes otthona, ami a szívéhez tartozik.

Yokhan legújabb dala is érzelmekkel teli, hiszen nem a származás számít.Ne adjunk kardot olyan kézbe, aki nem tud táncolni.Kedves gondolat hiszen arra mutat rá, hogy a szeretet legyen bennünk.Egy hozzászóló azt írta : Nem tudok táncolni, de nagyon szeretem a dalod.Ez a gyönyörű Yokhan zenéjében, hogy ilyen érzelmeket tud kiváltani.

Lakatos Ilona

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »