Mikáczó Tímea

 

Mikáczó Tímeának hívnak, Sopronban élek.

Évek óta foglalkozom különböző féle, fajta dekoráció készítésével. Ahogy nőttek a lányaim a szabadidőmet próbáltam teljeséggel kihasználni, és mivel mindig is elég kreatív ember voltam sokféle technikát kipróbáltam.  Amikor ráakadtam a harisnyavirág készítésére autodidakta módon próbáltam elsajátítani. Rengeteg videót néztem róluk, vagy pedig az élő virágot másoltam le. Sokszor csak a képzeletem szabott határt.

A varrás nem áll tőlem távol, hisz eredeti végzettségem női ruhakészítő. A varrói szakmát közel 20 éve a hátam mögött hagytam, most mégis részben visszatértem hozzá. Nagyon szeretem a párnákat, talán már sok is van. Ebből a mániából született meg az ötlet,hogy formára varrt párnákat készítsek  legyen az egy tárgy, édesség, vagy állat. Alapanyagnak a pihe- puha kellemes tapintású well-soft anyagot és antiallergén töltetet használok. Kedvencekről készítettet  fotó után is rendelhetnek nálam.  A párnák mellett  dekorációkat ( őszi, téli, tavaszi, egyedi ) , és kicsiknek pamut játékokat is készítek.  Ötleteim mellett egyedi kéréseket is próbálok kivitelezni.

További munkáim megtekinthetőek:

facebook.com/Kreativ-Palota-100712478344277/?ref=bookmarks

és Instagrammon:

https://www.instagram.com/kreativpalotasopron/?fbclid=IwAR0IW_y1Ae64LRLP0LRa7gPRnmoyBAt3zBt_e_uCybNzNj1fPJWFZdBPvfc

 

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »