Nagy Judit

 

Nagy Judit vagyok. Kisvárdán születtem 1990 augusztus 29-én. Gyerekkoromban rengeteget rajzoltam. Középiskolámat a kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumban végeztem. Ott egy-két év erejéig jártam rajzszakkörre. Sosem tanultam festészetet, ugyanakkor mindig csodálattal bámultam a festményeket, rajzokat. Később sem volt alkalmam, időm rá egyetem mellett. 2014-ben kiköltöztem Ausztriába. Új életem elég hektikusan kezdődött, rengeteg megpróbáltatással. Rengeteget dolgoztam és tanultam. 2016 októberétől festek, amikor terhes lettem és hirtelen sok szabadidőm lett, ekkor jött az ötlet, hogy találok magamnak valami hobbit. Magával ragadott és tudtam minél többet szeretnék tanulni. Rengeteget gyakoroltam és saját magam próbálom fejleszteni. Emellett elkezdtem süthető gyurmával is foglalkozni.
Sosem volt kiállításom, nincsennek szakmai kapcsolataim, egy lelkes amatőrnek gondolom magam.
A festészet nem csak alkotás számomra, hanem egyfajta terápia is. Ha boldog vagyok festek, ha szomorú vagyok festek, ha feszült vagyok festek.
Szerencsés vagyok, hiszen a családom maximálisan támogat és bátorít. Próbálom a kislányomat is kreatívan nevelni.

Még nem találtam meg a önmagamat, rengeteg stílus tetszik, szeretném még magam sok mindenben kipróbálni. Szeretek tájképeket, csendéletet festeni.
A képeimet akrillal festem.

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »