Némethné Kuklis Izabella

1974. 11.24.- én születtem szegeden. 13 éves koromban költöztünk egy azóta màr vàrosà lett faluba. 1993 màjus 15.én férjhez mentem majd 3 leányom született. 8.éve élek Bécsben, a csalàdomal.  Minden előzetes tanulmàny nélkül magamat fejlesztve kezdtem el festeni. Akkoriban nagyon sok idegességgel jàró szakàcs munkàm miatt. Hogy így vissza kapjam a nyugalmam. Akkoriban nem tudtam hogy ennyit rajongom lesz és ilyen messzire jutok a bizonytalan probàlkozàstol. Ma màr életem része lett a festés és nagyon büszkén mondhatom el hogy 22 orszàgban elismert festő művész vagyok. A dàniai múzeumban örök időre egy festményem van. 2018.09.06 – óta.
2018.12.07  Caravaggio nemzetközi nagy mester művész plakettet kaptam Olaszország elismerése ként. 2019 Àprilis 6.-án Barcelonában spanyol orszàg díj àtado gàlàjàn megkaptam a művészetemért jàro elismerést.

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »