Nyilas Andrea

 

Találkozásom a faiparral

Nyilas Andrea vagyok és egyedi intarziák készítésével foglalkozom, immár 15 éve. A Kozma Lajos Faipari Szakközép Iskolában végeztem tanulmányaimat, ahol megismerkedtem a faiparnak e csodás művészeti ágával. 2010-ben elvégeztem az asztalos szakmát. 5 évig dolgoztam faipari technikusként, ahol szert tettem restaurátori és kész bútor gyártási tapasztalatokra. Mellette mindvégig űztem az intarziakészítést.
Kezdetben csak saját szórakoztatásomra, később egyedi megrendeléseket is készítettem.
Annyira megtetszett az embereknek, hogy ilyen fajta „újdonságot” látnak, hogy úgy döntöttem ez lesz a fő hivatásom. Jelenleg 3. éve foglalkozom csak az intarziakészítéssel. Nagyon sok stílusban készítek képeket. Portrék, tájképek, geometrikus formák, címerek és még nagyon sokáig sorolhatnám. Úgy vélem, hogy a világon bármit ellehet készíteni a furnérok kifogyhatatlan tárházából, csak megfelelő elszántság és némi kreativitás szükséges hozzá.
Bárki otthonát képesek díszíteni ezek az egyedülálló alkotások, még a mai modern és felgyorsult világban is. Szeretném megőrizni a szakmát, legyen szó egy régies motívumról vagy akár egy sci-fi főhős szereplőjéről.
Szívesen megosztom tudásomat a tanulni vágyókkal és örülök is, ha van efelé a szakmához érdeklődésük.
Jelenleg csak faliképeket, lakásdekorációkat készítek. De a bútorrestaurálást sem szeretném elfelejteni és a „tervem” része, hogy megmutassam az embereknek, hogy egy régi bútort is lehet modern köntösbe öltöztetni.

 

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »