Nyíri Chloé

 

Nyíri Chloé vagyok, pöttyöző művész, ékszer tervező és illusztrátor immár több, mint 5 éve.
A pöttyöket 2-10/0 méretű kontúrecsettel festem egyesével, és őszintén szólva, bár igen sok időbe telik egy-egy alkotás kipöttyözése, minden pillanatát élvezem.
Családomnak hála gyermekkorom óta alkotok, de mindig azt gondoltam, hogy semelyik ágazatban sem vagyok igazán jó, egészen addig, míg rá nem leltem a pöttyözésre!
Az évek során kikísérleteztem, hogyan tudok a lehető legtartósabb, hipoallergén, lehetőleg zero waste termékeket készíteni. Termékeim között szerepelnek akril és akvarell festmények, ékszerek, hűtőmágnesek, dekor tárgyak (faliórák, kulcstartó-, ékszertartó dobozok, születésnapi kalendáriumok, kavicsos-idézetes képek, házszámtáblák), festett kövek, ablakdíszek, táskatartók.
Alkotásaimmal az állatok, növények védelmére és a pozitív gondolkodásra szeretném felhívni a figyelmet, illetve fontosnak tartom az alkotó közösségen belüli összetartást, egymás támogatását.
Ékszereim megvásárolhatók az Etsy vagy a Facebook boltomban, festményeim, illusztrációim ritkábban kaphatók online, inkább kiállításokon, megnyitókon kaphatók, illetve egyedi megrendeléseket egész évben nagyon szívesen teljesítek!
Kiállításaim rendszeresen vannak, főleg Budapesten és Londonban, de minden megkeresésnek nagyon örülök!
Célom, illetve régóta dédelgetett álmom nonprofit szervezetekkel együttműködni, ezidáig csak kisebb sikerét értem el.Facebook oldalam: www.facebook.com/chloedotillismInstagram: www.instagram.com/chloe.lightsMagyar nyelvű Youtube csatornámat nemrég indítottam, ahol ti is megtanulhattok pöttyözni:
https://www.youtube.com/channel/UCz-BAIzmfPR7uxWLPWKaYJg

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »