ÖSVÉNY Oktatóközpont

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont egy egyedi módszertanon alapuló szervezet, amely évtizedek óta szervez és tart oktatási és szabadidős programokat, képzéseket, természet- és környezetismereti foglalkozásokat az óvodásoktól a felnőttekig.

Tevékenységünknek fontos szeletét képezi a múlt örökségének közvetítése táborokban, tematikus foglalkozásokon, erdei iskolában, osztálykirándulásokon, mese-napokon, kézműves foglalkozásokon keresztül.

A hatékony tanulást a személyes odafigyelés, a rugalmasság, és a mindig az aktuális csapatra szabott, kreatív programvariációink garantálják. Módszerünk egyaránt kipróbált és alkalmas oktatásra, környezeti nevelésre, játékra, önismeretszerzésre, közösségformálásra vagy a művészet és az alkotás örömének felfedezésére.

Értékrendünk és eddigi gyakorlatunk alapján szolgáltatásainkat személyes kapcsolatokra alapozzuk és hosszútávú együttműködésre törekszünk. A programadás mellett fontos célnak tekintjük a hatékony szakmai együttműködést, a pedagógia fejlesztő munkát.

Keressük az együttműködő partnereket, kalandokra kész csoportokat, leendő munkatársakat, megrendelőket, akikkel közös erővel hozhatunk létre valami jót a világban.

Elérhetőségeink, ahol az érdeklődők tájékozódhatnak a munkánkról:

Telefon: +36305948327

Weboldalak:
http://www.facebook.com/oktatokozpont.osveny
http://osvenykft.hu
http://tabor.osvenykft.hu
http://erdeiiskola.osvenykft.hu
http://osztalykirandulas.osvenykft.hu

Tisztelettel:
Rogovszky Zoltán
szakmai vezető

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »