ÖSVÉNY Oktatóközpont

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont egy egyedi módszertanon alapuló szervezet, amely évtizedek óta szervez és tart oktatási és szabadidős programokat, képzéseket, természet- és környezetismereti foglalkozásokat az óvodásoktól a felnőttekig.

Tevékenységünknek fontos szeletét képezi a múlt örökségének közvetítése táborokban, tematikus foglalkozásokon, erdei iskolában, osztálykirándulásokon, mese-napokon, kézműves foglalkozásokon keresztül.

A hatékony tanulást a személyes odafigyelés, a rugalmasság, és a mindig az aktuális csapatra szabott, kreatív programvariációink garantálják. Módszerünk egyaránt kipróbált és alkalmas oktatásra, környezeti nevelésre, játékra, önismeretszerzésre, közösségformálásra vagy a művészet és az alkotás örömének felfedezésére.

Értékrendünk és eddigi gyakorlatunk alapján szolgáltatásainkat személyes kapcsolatokra alapozzuk és hosszútávú együttműködésre törekszünk. A programadás mellett fontos célnak tekintjük a hatékony szakmai együttműködést, a pedagógia fejlesztő munkát.

Keressük az együttműködő partnereket, kalandokra kész csoportokat, leendő munkatársakat, megrendelőket, akikkel közös erővel hozhatunk létre valami jót a világban.

Elérhetőségeink, ahol az érdeklődők tájékozódhatnak a munkánkról:

Telefon: +36305948327

Weboldalak:
http://www.facebook.com/oktatokozpont.osveny
http://osvenykft.hu
http://tabor.osvenykft.hu
http://erdeiiskola.osvenykft.hu
http://osztalykirandulas.osvenykft.hu

Tisztelettel:
Rogovszky Zoltán
szakmai vezető

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
LNDA

LNDA – A borból hagyjatok

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk tartja a mondás, az LNDA zenekar új dala és videoklipje egy bulizós-borozós, a fiatalságot ünneplő, a barátok körében eltöltött estéről mesél.

Részletek »

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »