Óvári Edina

 

Óvári Edina vagyok, 1984.11.15-én születtem Budapesten. Gödön a Duna-partján nőttem fel, ezért a természet szeretete él bennem.
Iskolai tanulmányaimat a Németh László Általános és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben kezdtem. Gyerekkorom óta festek, rajzolok. Kilenc évesen kezdtem el kedvenc alkotói technikámat a tűzzománcozást valamint jártam kerámia és rajz-festészet szakra is. Szüleim legnagyobb meglepetésére egyedül döntöttem el és be is iratkoztam a választott szakokra.

Pest megyei rajz és zománc versenyeken kétszer 1. és egyszer 2. helyezést értem el Gödöllőn.

A középiskolát a Fóti Népművészeti Szakközép Iskolában végeztem Textilműves /kézi szövő/ szakon.
Régi álmom volt az ötvös szakma elsajátítása, melyet a Budapesti Szolgáltató -és Kézművesipari Szakképző Iskolában tanultam. Később ékszerbecsüs szakon is itt végeztem. Munka mellett 2008-ban Zománcozott díszműtárgy készítői OKJ-s bizonyítványt szereztem. A gödi, kismarosi művészek kiállításán többször részt vettem.

A Budai várban az Ifjú alkotók kiállításán szintén volt kint alkotásom egy aranyozott karperec és a Corfui öböl című gobelinem (francia szövött kárpit). Iskoláimban megismerkedtem a művészetekkel, azok technikájával, így tudatosult bennem, hogy ez az én utam: az egyéni alkotó munka. Hatással van rám az ősi magyar népművészet, a reneszánsz és a szecesszió. Ezeket az örök emberi értékeket szeretném továbbörökíteni úgy, hogy saját lelkemet, érzéseimet, gondolataimat hozzáteszem.
Jelenleg Budapesten, Angyalföldön élek és alkotok.
A felsőgödi Duna-part mai napig az egyik kedvenc helyem.

(Az ott töltött idő alatt kikapcsolódok és feltöltődök akár csak munka közben).

Az alkotásaim megtalálhatóak a Neves Kor-Társ Vándorfény Galériában, a Passage Galériában és a Levendula Galériában.
Számomra nincs annál nagyobb öröm, mint amikor az általam megtervezett kép/ékszer elkészül.

Jól eső érzés amikor a megrendelő elégedett a munkámmal.

Ékszerek készítésével és javításával foglalkozom hozott aranyból és ezüstből is.

Köszönöm, hogy megnézed az oldalamat és ha szeretnéd díszíteni az otthonodat vagy ajándékot keresel, fordulj hozzám bizalommal!

www.elendryagallery.hu

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »