Pintér Ferencné

 

Pintér Ferencné Zsuzsa vagyok, azaz Pinterzsu

Nagykanizsán élek, 4 éve nyugdíjasként imádott hobbim lett a foglalkozásom. Munkáim vékony papírcsíkokból, quilling technikával készülnek. 8 éve találkoztam először ezzel a szépséges technikával, és szerelem volt első látásra. Azóta megjelent 3 könyvem a Színes Ötletek sorozatban, illetve többször szerepeltem munkáimmal a Praktika Magazinban is. Több kiállításon is részt vettem már.

Nagy kedvenceim az állatkáim, madárkáim, pillangóim, de készülnek virágos képek, képeslapok, hűtőmágnesek, karácsonyfadíszek, sőt, ékszereket is készíthetünk. A lehetőségek szinte végtelenek!

Minden egyes darab egyedi, kézzel, és szívből készül. 🙂

További munkáim megtekinthetők Facebook oldalamon, ill. az Instagramon is.  Szeretettel várok Mindenkit!

https://www.facebook.com/Pinterzsu

https://www.instagram.com/pinterzsu/

Email: pinterzsu58@gmail.com

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
Magyar Rhapsody Projekt

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »

Interjú Guba Rózsa babakészítővel

Varázslatos babavilág a bánhorváti Platthy-kastélyban   Guba Rózsa babakészítő népi iparművész világot bejárt, pazar munkáiból nyílt kiállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bánhorvátiban, a patinás, barokk Platthy-kastélyban. 

Részletek »