Poór Edit író bemutatkozik a hagyományőrző média oldalon

 

Poór Edit

Debrecenben születtem és itt élem a mindennapjaimat. Az általános iskola elvégzését követően a Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskolában végeztem építészként. Előbb a szakmában dolgoztam, majd később megvalósítottam gyermekkori álmomat. Hosszú éveket töltöttem vegyesvonalas bűnügyi vizsgálóként a rendőrség kötelékében. Idővel sajnos az egészségi állapotom megromlott és szolgálati nyugdíjba vonultam.

Az irodalom mindig közel állt hozzám, így 2011-től kezdtem el verseket írni, különböző témakörökben. Későbbiekben novellákkal és regényekkel bővítettem alkotásaimat.

Számos költői, irodalmi és művészeti társaságnak tagja vagyok, és folyamatosan publikálok ezeken az internetes portálokon. A You Tube – csatornán hallhatnak verseimből, előadóművész tolmácsolásában. A műveim rendszeresen jelennek meg magazinokban, különböző kiadványokban, valamint Antológiákban.

Magánkiadásban elkészült öt verses kötetem, négy kisregényem, két spirituális életfilozófia könyvem, egy novella kötetem és a „Bibliai történetek versben” sorozat, négy kötetben.  Egy közös verses könyv nem régen jelent meg – Goran Episcopus – al.

Sikeres pályázataim során több oklevéllel is gazdagodtam, ezek közül szeretném kiemelni az – Illír Kolostor – által kiállított – Arany koszorú – oklevelet, melyet az irodalmi munkásságomért kaptam elismerésül.

Valamennyi könyvem olvasható és letölthető E – könyv formájában a Google Play könyvtárában.

A Weboldalamon verseim és novelláim több témaköréből választhatnak. Remélem találnak közötte olyat, ami megérinti Önöket és elnyeri tetszésüket.

http://www.pooreditirono.hu/

Nagy szeretettel ajánlom figyelmükbe elkészült könyveimet, melyek oldalamon ingyen letölthetőek.

Köszönöm szépen a látogatásukat, mellyel megtisztelnek és nagy örömöt szereznek!

Debrecen, 2023. 03. 28.

 

 

 

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »