Mazalin Ildikó

Ringhofferné Ildikónak hívnak …
Művész világban lánykori nevemet használom :
Mazalin Ildikó ,egy bakonyi kis faluban , Csetényben születtem ( 1957 .szeptember 5 ) ,ahol boldog gyermekkoromat is töltöttem .
Tanulmányaim során bányagépészetet tanultam , majd később multicégeknél vezető beosztásban dolgoztam . három gyermekem van , két fiú és egy lány .
Várpalotán élek és alkotok .
Alig egy éve kezdtem el festeni ,, minden előképzés nélkül , magamat fejlesztve ,  annyira beleszerettem a festészet nyújtotta örömteli pillanatokba , hogy nem múlik el nap , hogy ne örökítsek meg valamit a vásznon .
Akril , akvarell ,alkalmanként olajfestéket használok .. Szeretem a lágy színeket és az embereket ,természet szépségeit megörökíteni . Első alkalommal jelentkeztem – Sipos Mari felhívására néhány alkotásommal – a Cserhát Művész Kör által meghirdetett pályázatra , majd a Montázsmagazin antológiájában való részvételre , ahol két alkotásom megjelent . Eddig elért eredményeim : Aranyoklevél , Képzőművészeti Díj , Elismerő Oklevél , melyet a Cserhát Művész Kör adományozott . Budapesten volt kiállításom ,Székesfehérváron is bemutathattam néhány alkotásomat .

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »