Rózsás Melinda

 

 Rózsás Melinda vagyok, 1978-ban születtem Zalaegerszegen. Itt is élek egy harmonikus párkapcsolatban 4 éves kislányunkkal. 3 éve kezdtem el autodidakta módon tanulni a festészetet. Azóta teljesen beköltözött az életünkbe, szerelmese lettem. Palettámat csendéletek, tájképek, portrék színesítik.  Szeretem a körülöttem lévő tárgyak, megélt élmények megjelenítését a vásznon. Minden technikára nyitott vagyok, legyen az olaj, pasztell, vagy akvarell, mindegyiknek megvan a maga szépsége.  Régi- és kortárs művészek nagy hatással vannak rám, és tanulásomra. Szeretem tanulmányozni alkotásaikat, és a róluk szóló könyveket.
 Már gyermekkoromban is rengeteget rajzoltam képeslapokról, újságokból, könyvekből vett képekről. Füzesi Zsuzsa rajongóként nagyon sok illusztrációját megrajzoltam. A kreativitás mindig is az életem része  volt valamilyen formában. Eredeti szakmám fazekas, de sajnos nem volt lehetőségem ebben kiteljesedni. A festészet mellé szívesen visszahoznám az agyagot is, de ezt technikailag jelenleg nem megoldható. Optimista és céltudatos embernek tartom magam.

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »