Selection Band

3 tagú zenekarként – Kocziány Antal (dob), Varga Ildikó (szintetizátor,ének), Ballay Gábor (gitár, ének) – vállaljuk lakodalmak, bálok, céges és magán rendezvények zenei szolgáltatását.
Repertoárunk alapvetően a ’70-es, ’80-as évek magyar és külföldi slágereit tartalmazza, kiegészítve lakodalmas, mulatós dalokkal, egyvelegekkel. Természetesen haladva a korral, újabb dalok is felcsendülnek műsorunk folyamán.
Honlapunkon képeket, videókat is találsz zenekarunkról és belehallgathatsz zenei repertoárunkba is. Ajánlom figyelmedbe itt lejjebb a “Riport” alatti interjút, ami tükrözi a lakodalmakhoz és egyáltalán a zenéléshez való hozzáállásunkat.
Riport:
Miben különbözik egy lakodalomban zenélni, mint valamilyen más rendezvényen?
Szemben más rendezvénnyel, ahol hely és alkalom függően többnyire azonos korú közönséggel, hasonló zenei ízléssel találkozunk, egy lakodalom teljesen más hangulatot kíván. Több korosztály képviseli a közönséget, ezért olyan változatos műsorral kell szolgálni, ami minden igényt kielégít.
Mióta foglalkoztok esküvőkön való fellépéssel?
Én – Ildi – személy szerint 2001 óta élek “zenekari életet”, kollégáim – Gábor és Anti – pedig már közel 30 éve zenélnek és szórakoztatják a közönségüket.
Szerintetek min múlik leginkább egy lakodalom hangulata?
Jó pár lakodalomban megfordultunk már zenekarként és vendégként is. Fontos, hogy a jóízű étkek után a lélek is “megkapja a magáét”. Színvonalas zenei műsorral, igényes zenészekkel nagyon jó hangulatú lakodalmat lehet varázsolni. Ehhez már csak egy “mindenre kapható” násznép és a fáradhatatlan ifjú pár szükséges.
Mit jelent számotokra a zenélés és az, hogy lakodalmakban is felléphettek?
Mindig is a zene körül forgott az életünk. Gyermekkorunkban a tánc szeretete vonzott a jó zenéhez, később maga a zene szeretete. Jó érzés adni önmagunkból a közönségnek, látni, hogy egyre jobb hangulatot tudunk teremteni. Ez a zenekar tagjait is inspirálja. A végén oda-vissza egymás jó kedvét, vidámságát segítjük elő, mindannyiunk megelégedésére. Ha szívből zenélünk, az a szívekig hat. Ez vezérel minket.
Mi az az 5 dolog, amit Tőletek kapnak az ifjú párok?
  • igényes, minden korosztály számára kielégítő, a korral haladó zenei repertoár
  • reális ár, kellemes megszólalás, hang- és fénytechnika
  • 3 fős zenekar szintetizátorokkal, gitárral, énekkel
  • lehetőség szerint minden zenei kívánságot teljesítünk (eljátszunk)
  • a közönség tagjai is, ha kedvet éreznek egy kis énekléshez, szívesen elkísérjük

Aki többet is megszeretne tudnia zenekarról az itt eléri:

Repertoárunk egy részletét itt is meghallgathatod: https://soundcloud.com/user-301910890/sets/selection-band-repertoar-reszlet
Mobil: 0620-580-60-87 – Varga Ildikó
           0630-531-83-53 – Kocziány Antal
           0630-494-48-04 – Ballay Gábor

Megosztás:

Share on twitter
Share on facebook
Magyar Rhapsody Projekt

Magyar Rhapsody Projekt – a zene ősi ereje

Megjelent a Levédia album második klipje. A MRP ezúttal egy harcinóta-feldolgozással üzen a múlt erejéből merítve: „A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem a lelkünkben – egészségük, harmóniánk megtartásáért.

Részletek »

Interjú Guba Rózsa babakészítővel

Varázslatos babavilág a bánhorváti Platthy-kastélyban   Guba Rózsa babakészítő népi iparművész világot bejárt, pazar munkáiból nyílt kiállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bánhorvátiban, a patinás, barokk Platthy-kastélyban. 

Részletek »