Székely-Pajor Izabella bemutatkozik a hagyományőrzés médiaoldalon

 

 

Székely-Pajor Izabella vagyok, 1977-ben születtem Brassóban, Erdélyben. 2000-ben költöztem Magyarországra, jelenleg Gyömrőn élek családommal.
Egyetemi diplomát szereztem Informatika szakon és jelenlegi munkám is informatikus.
Képzőművészeti végzettségem nincs; önképző festőművész vagyok. Gyerekkorom óta szeretek rajzolni, festeni. Mindig egyedi ajándékokkal leptem meg ismerőseimet. Festettem már üvegre, fára, falra. Lassan 5 éve festek vászonra, akár megrendelésre is.
Első találkozásom az akrillal és a vászonnal egy élményfestő helyen volt, ami elvarázsolt. Később a Zsilip Tanodában találkoztam Takács Judit festőművésszel, akitől nagyon sokat tanultam, neki köszönhetem, hogy eddig eljutottam és most megmutathatom munkáim egy részét.
Képeim akrilfestékkel készülnek.
Leginkább a természet és a tájképek a kedvenceim, családommal sokat kirándulunk, sok ihletet merítek a természetből. Téma választásnál mindig a színek és érdekességek döntik el, hogy mit fessek.
Célom, hogy színt, örömet, vidámságot vigyek minden lakásba.

 

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »