Szombati Klára

 

 

Szombati Klára vagyok, a ”Tulipános” ruházati márka megálmodója. Olyan öltözékeket tervezek és készítek, melyeken megjelennek csodálatos magyar népművészetünk elemei, helyenként változatlan, máshol újragondolt formában. Arra törekszem, hogy harmonikusan ötvözzem a hagyományt a mai modern ízlésvilággal. Öltözékeim különleges fűszerét gyönyörűséges népi motívumok, és-vagy régi kézműves technikák adják, melyek modern formákba öntve, a mai elvárásoknak megfelelő minőségi alapanyagokon, változatos, divatos fazonokban jelennek meg, hogy egy 21. századi női ruhatár szeretett darabjai legyenek.

Azt szeretném, hogy minél többen viseljenek olyan ruhákat a mindennapi életben és különleges alkalmakkor, melyeken keresztül megmutathatják egyéniségüket, kifejezhetik nemzeti identitásukat, és közös kincsünk, a magyar hagyományok szeretetét.

Alkotásaim és elérhetőségeim megtekinthetők a www.szombatiklara.hu oldalon,  illetve a facebook.com/tulipanosszombatiklara  oldalon.

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »