T. Tamás Ferenc bemutatkozik a hagyományőrző oldalon

  1968-ban születtem Nagykanizsán. 1992-ben végeztem a budapesti ELTE TTK-n matematika-fizika-informatika szakos középiskolai tanárként. Azóta is tanítom mindhárom szakomat, de mellette weblapokat karbantartok, rendszergazdáskodom, mesterpedagógus és közoktatási szakértő vagyok, …

  1992 óta Fehérváron élek és tanítok. Legalább tíz éve fejlesztem a saját – főleg informatika tanításával foglalkozó – honlapomat (www.TFeri.hu), amely mostanra elérte a napi 2-6 ezer látogatót. Pár éve kezdtem írni nem szakmai anyagokat is, először szigorúan csak az asztalfiókomnak. Aztán hirtelen elhatározással beküldtem pár pályázatra, ám meglepetésemre sorra nyertem a díjakat. Például a Cserhát Művészkör Aranytoll-díját kaptam meg, valamint az Art-Ezüst díjat és a Nívódíj ezüst fokozatát is. Tucatnyi írásom jelent meg antológiákban, illetve különféle irodalmi folyóiratokban.

  2017. őszén jelent meg első verses/novellás kötetem “Új hang” címmel. Ezzel egyidőben az ISZE gondozásában jelent meg a “Visual C# programozási nyelv felhasználói szemmel” c. könyvem is. 2019. januárjában jelent “Fehérvár János” c. kisregényem, valamint a Maxim Kiadó gondozásában az “Érettségi mintatételek informatikából” c. könyvem is.

  Tagja vagyok a székesfehérvári Ősfalköznek, valamint az Országos Cserhát Művészkörnek.Több fellépésem volt, pár önálló szerzői estem is. Magamat elsősorban novellistának tartom, de sorra jelennek meg verseim is.

 

Írásaim a nyomtatott verzió mellett elérhetők online formában is a honlapomon: https://tferi.hu/nem-szakmai-irasok

 

Olvasóim szerint a legjobbak:

  • El Condor Pasa
  • Érettségi elnöki jelentés helyett
  • Kávézó
  • Uszama családja
  • Elkésett adagio
  • Szilveszteri magány

 

 

 

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »