Tóth-Bernát Dóra

 

Tóth-Bernát Dóra vagyok, 35 éves,Harsányban élek a családommal, 2 kisfiam van 8 és 3 évesek  ️
Kicsit több, mint 2 éve kezdődött az ékszerek készítése iránti szenvedélyem, bár már gyermekként is szerettem gyöngyöt fűzni, de aztán az évek során,ez háttérbe került….az első darabok, a családnak , barátoknak készültek, aztán egyre többen jelentkeznek hogy Ők is szeretnének, így 2018.-ban létrehoztam a saját oldalamat ️Sokféle dolgot próbáltam, végül az igazi szerelem az ásvány és üveggyöngyökből készült ékszerek, rózsafüzérek, könyvjelzők lettek. Folyamatosan bújom az internetet, nézem a különböző videókat, próbálom folyamatosan fejleszteni a technikámat, felkutatom a minőségi alapanyagokat. Csak olyat engedek ki a kezeim közül, amivel én is 100%-ban elégedett vagyok!Keresem a lehetőséget, és ha tehetem, megmérettetem magam!
Két alkotói pályázaton is sikerült az ékszereimmel a II. Helyen végeznem, amire rettentően büszke vagyok!
Szeretek alkotni, ez a munkám, a hobbym, a szerelmem! Minden darabban benne van a szívem egy darabja!
Köszönöm szépen!
“”A kreativitás olyan tanulási folyamat, amelyben a tanár és a diák ugyanaz a személy…”

https://m.facebook.com/D%C3%B3ri-%C3%89kszerdekor-K%C3%A9zm%C5%B1ves-Alkot%C3%B3h%C3%A1z-195821877870300/?ref=bookmarks

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »