Tóth Tünde énekes előadóművész bemutatkozik a hagyományőrző oldalon.

2011-ben Pápán az Amatőr Művészeti Fesztiválon Arany Minősítést kapott az előadásom.
2014-ben egy lehetőségnek köszönhetően a győri Viktória Énekstúdióban folytattam a hangképzést, kibővítve szolfézs órákkal, valamint zongorán is elkezdtem tanulni. Még ebben az évben elindultam egy több hónapon át tartó országos dalversenyen, a Hévízi Dalfesztiválon, ahol a szakmai zsűri (Somló Tamás, Karácsony János, Berényi Andrea, Poór Péter, Kalapos István, Náray Erika) véleménye alapján sikeresen a döntőbe jutottam, ahol a Közönségszavazás II. helyén végeztem. 2014-ben megjelent az első dalfeldolgozásom, Emeli Sande – Read all about it, melyet akkori hangképző énektanárom Havas Lajos hangszerelt. 2015-ben Popper Péter 100. Piano & Voice énekversenyén 1. helyezést értem el.

2016 eseménydús év volt, lehetőséget kaptam bemutatkozásra a Muzsika TV képernyőjén, Poór Péter Táncdalénekes felajánlotta segítségét hangképzés terén, amit örömmel elfogadtam, nyáron elkészült a 2. dalfeldolgozásom és ehhez társult az első videóklipem, év végén pedig az első saját dalomat mutathattam be videóklippel, mint “féltett kincsemet” hiszen ez egy gyönyörű karácsonyi dal, melynek címe – Eljöttem Hozzád. A dalt Bertram Gábor írta (ami maximálisan a gondolatvilágomat tükrözi), hangszerelte: Pécsváradi Zoltán.

2016 évben több telt házas rendezvényen vettem részt, mint előadó 81 alkalommal állhattam közönség elé. November 15-én a születésnapomon nagy meglepetés ért, hisz pont arra a napra kaptam meghívást Tarcsi Zoltán (Jollytól) és feleségétől Királyvári Zsuzsannától (Suzytól) a Nagyfröccs c. műsoruk Tv felvételére.

2017. év elején Jolly és Suzy műsorában mutatkozhattam be ismét, ezúttal a Zenebutik Tv – Lesz Nemulass c. műsorában.

Úgy éreztem, hogy évek óta csak a “küszöbön toporogtam”, most már nagy boldogság számomra, hogy nemcsak beléptem azon a bizonyos “ajtón” hanem elindultam a lépcsőn felfelé. Apró léptekkel ugyan, de mindig kicsit közelebb jutok a kitűzött célhoz, amikor kijelenthetem azt, hogy “megérkeztem”… A közönségtől kapott szeretet nagy öröm és erő számomra, valamint a műsor felkérések, melyeket szívesen vállalok.

Amire büszke vagyok:

2014 – Országos Dalverseny közönség szavazás 2. helyezés;
100. Piano & Voice győztes;
2016 – első videoklip;
2016-tólPoór Péter tanítványa;
2017-től saját dalok;
2017-től a Zenebutik csatorna fellépője

Aki még többre is kíváncsi látogassa meg a következő oldalt: http://tunde.cf/

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »