Üllési Folkműhely

 

Üllési Folkműhely
Az Egyesület célja, minden lehetséges eszközzel elősegíteni Üllés község 40 éves múltra visszatekintő népzeneoktatási hagyományait és annak folytatását.

Szeretnénk, hogy a település kulturális élete tovább fejlődjön, és biztosítani tudjuk annak sokszínűségét. Mindemellett lehetőségeket nyújtsunk a hagyományos népi kultúra és a népzeneoktatás iránt érdeklődőknek az ismeretszerzésre, fejlődésre és szórakozásra.

Szándékunkban áll, hogy ezen értékek minél szélesebb körben váljanak ismertté, szerethetővé, valamint, hogy meg tudjuk őrizni és tovább tudjuk adni a következő generációk számára.

További célunk havi rendszerességű mesterkurzusok, tanfolyamok és nyári táborok alkalmával megismertetni a szakma elismert képviselőit a népzenét tanulni vágyókkal, és kialakítani egy ideális légkört a fejlődéshez.

Alapítók:

Juhari László – nyugalmazott iskolaigazgató Úr

Az első üllési zenészgenerációkból alakult Rokka Zenekar, és a negyedik zenészgenerációból alakult Rézhúros Banda tagjai.

Elérhetőségeink:

Weboldal: https://sites.google.com/view/ullesifolkmuhely/
A soron következő eseményeinket Facebook oldalunkon lehet követni: https://www.facebook.com/pg/ullesi.folkmuhely/ 

A képeket Szarka Zoltán készítette.

A színesek Üllési Déryné Művelődési Ház munkatarsai karácsonyi műsoron.

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »