Vass Veronika

 

Vass Veronika vagyok, a Pöttöm Varázs megálmodója és megvalósítója.

Az alkotás iránti szenvedélyem egész életemben elkisért, bármit is csináltam. Gyermekként nagyon szerettem rajzolni. Alkotó, majd fotós táborokba jártam,ahol sok mindent tanultam. A másik nagy szenvedélyem az embereken való segítés lett, mely később a komolyabb alkotástól elvonta figyelmemet és a szociális szférában helyezkedtem el. Ezalatt az évek alatt otthon, vagy munkában, alkalmanként éltem ki alkotás szeretetemet. Rajzoltam, festettem, fotóztam, gobelineztem, varrtam, fával, papírral és üveggel kisérleteztem. Varrtam patchwork takarókat, párnákat, terítőket, táskákat, dísztárgyakat de egyéb hétköznapi dolgokat is. A kislányom születése után a varrás iránti érdeklődésem egyre erőteljesebbé vált. Majd 2018-ban azon kaptam magam, hogy tele vagyok ötlettel,textil gyermekjátékok kapcsán. Ezeket szép sorjában kezdtem magvalósítani. Így született meg a házikó is, mely ismerőseim körében sok örömet szerzett. Hónapok munkája után érte el jelenlegi tartását, formáját. Eldöntöttem, hogy a továbbiakban ezzel szeretnék foglalkozni. Innen még hosszú út vezetett addig, hogy vállalkozást tudjak indítani. A házikó és az egyéb termékek tökéletesítésében rengeteg munka és tapasztalás van, mely folyamat még mindig tart. A célom, hogy a lehető legtöbbet, hozzam ki belőlük és minőségi, szerethető, kreativitást és egyéb készségeket fejlesztő játékokat alkossak.

A házikó textilből készül, mégis van tartása és rugalmassága is. Az élénk színhasználattal a gyermekek fantáziáját, figyelmét szeretném felkelteni. A kicsik imádják az apró játékokat, szeretnek pakolgatni, és eljátszani a számukra már ismert rutinokat. A házikóval, ezt mind egyszerre meg tudják tenni. Hordozhatósága révén utazáshoz is alkalmas. Az általam készített játékokkal szeretném a kézműves gyermekjátékok palettáját bővíteni, színesíteni. Olyan értéket szeretnék vele közvetíteni, ami túlmutat a tömegtermelésen és a műanyag játékokon. Minőséget és élményt szeretnék a gyermekek számára adni, melyre akár felnőttkorukba is örömmel emlékezhetnek. Innen jött a Pöttöm Varázs elnevezés is, amivel a gyermeki lélek csodálatos és varázslatos világát kívántam érzékeltetni.

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »