Volentics Ágnes bemutatkozik a hagyományőrző oldalon

Volentics Ágnes vagyok, Sződligeten élek.
A goblein készités nagyon kedves elfoglaltság. Az alkotásvágy, a Mű készitése, s a kép keretezése, elhelyezése megfelelő környezetben.
20 éves koromban, Budapesten jártam, a Táncsics körúton. Az egyik kirakatban hatalmas, gyönyörű gobleint pillantottam meg. Azonnal vágyat éreztem a goblein készitéshez. Sosem himeztem, senki nem tanitott, igy kisebb darabokat vettem, gyakorlásnak. Az elején, igencsak kikellett fejtenem a himzést. Idővel rájöttem a technikára. Kisebb műveim készültek, majd hatalmas gobleinbe kezdtem, aminek a témája: az Én világom. A Királyi korszak. Két és fél évig himeztem a csodás művem. Gyönyörű keretet érdemelt a munkám. A keretezés is feldobja a művet.
A goblein készitést nem igazán lehet abba hagyni, hiszen a Boltban, szebbnél-szebb alapanyagok gyönyörködtetik a szemet, s ellenállhatatlan a vágy a művek elkészitésére.
Mindenkinek ajánlom ezt az elfoglaltságot.

Megosztás:

Weboldal mint webszemét

A te weboldalad webszemét?

Sok magyar vállalkozás weboldalának technikai színvonala elég siralmas. Drága ezen oldalakat hirdetni; gyengébb besorolást kapnak, majd kattintásokat is veszítenek.

Részletek »

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »