Vörös Eszter

 

Hobbiszinten 2014 januárja óta, kisvállalkozóként 2017 novembere óta foglalkozom alkotóművészeti tevékenységgel: festmények, rajzok, illusztrációk készítésével. Képeim fantáziajellegűek, meseszerűek, egyfajta álomvilágot jelenítenek meg (első képemet ténylegesen egy álomkép ihlette).
Gyakori az állatos, természeti téma, sokszor spirituális jelleggel. A kezdetek óta számos alkalommal volt lehetőségem képeimet egyéni és csoportos kiállításokon megmutatni.

2018 augusztusában egy nagy mérföldkőhöz értem: lehetőségem nyílt egy kis galéria kialakítására Gödöllő szívében, melyet 2019 augusztusában bővíthettem, itt már rendszeresen tudok rendezvényeket, pl. beszélgetős esteket tartani, vendégkiállításokat befogadni.
A galéria egyben boltként is működik, megtalálhatók itt a saját munkáim: eladó eredetijeim, a belőlük készült kiegészítők, ajándéktárgyak. Nagyon népszerűek például a keretezett-dedikált printek (lenyomatok), a falapra festett képek, illetve az ékszerek: medálok, fülbevalók, gyűrűk, brossok, melyek képeim mini matricáit rejtik üveglencse alatt. Hiszem, hogy a műalkotások viselhetők, és pl. medál formában az emberrel mindig ott lehet a kedvenc képe, egy medálba zárt kis történet.

A boltom az “Eyciir Varàzsbolt és Galéria” nevet kapta. Az “EYCIIR” egy angol mondás, szállóige mozaikszava, amely ha minden igaz Pablo Picassohoz köthető. “Everything You Can Imagine Is Real” azaz “Minden, amit elképzelsz, az valóságos”. Ezzel a névvel, címmel kezdtem el feltölteni és megosztani a képeim. Az ebből származó mozaikszó egyfajta brand-névvé vált mára a mintáim és a hozzájuk kapcsolódó tartalmak lefedésére.

Jelentős online követőbázis kiépítésén dolgozom, Facebook oldalaim mellett Instagramon is egyre népesebb közösség követi figyelemmel a munkáim.
Örömmel nyilatkozom, mesélek írott és szóbeli interjúkban a munkáimról az érdeklődőknek.
Nagy álmom és célom a médiába is bekerülni, akár televíziós műsorokba is, ahol tudnék mesélni a világomról, amit nemtől és korosztálytól függetlenül szeretnek az ilyen jellegű alkotásokra fogékony emberek.

Az alábbi oldalakon találnak még több képet:

A Varázsbolt Fb oldala: www.facebook.com/eyciirartshopandgallery

Nagy rajzoldalam az elmúlt 6 év termésével:
Www.facebook.com/eszterannaswonderland

Instagram oldalam:
Www.instagram.com/eyciirve

Most, a karantén idején videós tartalmakkal is tartom a kapcsolatot a közönségemmel: virtuális kiállítást, tárlatvezetést tartok, epizódonként 4-4 képemről mesélve. A sorozat együttműködésben indult el a gödöllői Művészetek Házával.


Vörös Eszter Anna

Everything You Can Imagine Is Real

www.facebook.com/eszterannaswonderland

Eyciir Varázsbolt és Galéria
2100 Gödöllő, Szabadság út 5.
www.facebook.com/eyciirartshopandgallery

Instagram:
instagram.com/eyciirve

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »