Zrinyi Andrea

 

Zrinyi Andreának hívnak, Sopronban élek.
Maradék, másra már nem használható anyagokból dekor képeket készítek, vegyes technikával.
A képeim újrahasznosított alapanyagokból, kevés új anyag hozzáadásával készülnek. Témám a fantázia világa, néhol steampunkos beütéssel. Pár képem mellé rövid kis történeteket írtam, ami sokak tetszését elnyerte. Volt pár kisebb csoportos és egyéni kiállításom és 4-5 interjú velem ami a városunk hetilapjában, lakberendezési magazinban és online lapokban jelent meg. 2019-ben a Paksi atomerőmű pályázatán “Hulladék és maradék anyagok újrahasznosításával készült lakberendezési használati tárgyak és gyermekjátékok” kategóriában különdíjas lettem és az általuk kiadott albumban helyet kaptam a nyertes alkotással.
Számomra az alkotás öröm, főleg akkor, amikor rengeteg pozitív visszajelzést kapok az emberektől.
Teljesült az álmom, ezt a hobbit tovább tudtam fejleszteni olyan szintre, hogy ez lett a fő tevékenységem. Szerintem nincs jobb dolog a világon, mint amikor valakinek a munkája, egyben a hobbija is.
A következő oldalakon megtalálhatók az eddigi munkáim.

Andrea: https://zrinyiandi.hu

https://www.facebook.com/kreativujrafelhasznalas/

https://www.instagram.com/zrinyi_andrea/

 

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »