Nohalkáné Minya Zsuzsanna

Nohalkáné Minya Zsuzsanna vagyok. 1970-ben születtem Budapesten és jelenleg is itt élek.
Munkám során bűnügyi vonalon dolgoztam. Azt egészen biztosan nem mondhatom el magamról, hogy gyermekkorom óta  érdekelt a művészet és esetleg dédelgetett álmom lett volna festővé, festőművésszé válni.  Persze ma már ez az álmom és remélem rátaláltam a helyes útra.
Lassan 4 éve kezdtem el üvegfestéssel foglalkozni. Kipróbáltam az olajfestéket, az akvarellt, de igazi nagy szerelmem jelenleg az akril. Többnyire feszített vászonra festek. Másik nagy kedvencem a fa. Legyen ez egy kérges faszelet, vagy éppen deszkalap. Rusztikus hatása más világba repít. Autodidakta módon képzem magam, és tudom, hogy  fejlődni a végtelenségig lehet.  Ugyan úgy szeretem az absztrakt stílust, mint a realista, vagy éppen az impresszionista ábrázolást.
Ha egyszer ecsetet ragadsz, akkor a rabjával válhatsz. Vezeti kezedet, keveri a színeket. Minden magától alakul. A vonalak, foltok a végén egységet alkotnak.  Egy mámoros állapotba kerül az ember a vászon előtt. Se hang, se kép… Csak ő maga és az  eszközei léteznek…. És amikor felébred, akkor kész a kép. Az ecsetek, a kevert színek megpihennek. A vászon új életre kel. Minden egyes képnél új csoda születik, melyet az alkotó magának érez, eggyé válnak ezen folyamat alatt.  A festészet felemel és mindvégig lebegtet. Sodor előre új és újabb célok felé. Ezek a saját érzéseim , melyeket remélem vissza tudok adni a közönség számára. Vallom, hogy egy művész legtisztább forrása a saját lelke.
Több hazai és nemzetközi  amatőr festőcsoport tagja vagyok, munkámat számos oklevéllel ismerték el.
Csoportos kiállításokon több esetben vettem részt.  Jelenleg a második önálló kiállításomra készülök.

Megosztás:

Ofevas

Internetes vásárlás veszélyei

Az interneten kapott kényelmet felhasználva a fogyasztónak nem kell személyesen felkeresnie a kereskedő üzletét és nincsen kötve nyitvatartási időhöz sem, így a nap 24 órájában bármikor rendelhet.

Részletek »